Funrock café op 26 en of 27 mei

funrock café

Maak sfeer in het FunRock café. Een concept vergelijkbaar met Het Rockcafé.
Rockgitaren, Amerikaanse muziek, wegrestaurantfood, de sfeer uit de jaren 50.
In het Funrock café worden leuke activiteiten aangeboden: Laat een stoere tattoo zetten en doe mee met een wedstrijd “lucht-gitaar spelen”. Daarnaast is er natuurlijk de nodige rockmuziek.
In dit nieuwe project mag je deze activiteiten begeleiden. Je mag het hele weekeinde mee doen, maar je hebt ook de keuze voor een ochtend of middag.
Let’s ROCK!

Begeleiden activiteiten rond de Funfactor 17 maart

De ‘Funfactor’ is een zangtalentenwedstrijd voor mensen uit de doelgroep.
Op Funpop-zondag treden de gekozen talenten uit de voorronde op, begeleid door de professionele live band FEZZ. Op die Funpop-zondag wordt de winnaar gekozen, die zich dat jaar Funfactor-kampioen mag noemen. De Funfactor-kandidaten laten zien en horen wat ze kunnen. Op het hoofdpodium tussen de grote artiesten van Funpop.

Op zaterdag 17 maart is de voorronde, zo’n 20 kandidaten komen dan bij ons op school (Gildeopleidingen Venray) en zingen hun lied. Een jury kiest 9 talenten die doorgaan naar de finale op zondag 27 mei.

Gezocht: enkele studenten die wat activiteiten rondom die voorronde willen begeleiden.
Activiteiten zoals een fotoshoot, catering, greenroom, ontvangst.
Tijd: tussen 09:00 en 13:00 uur.

FUNPOP 26 en 27 Mei

Oproep van organisatie.

Vraag aan projectenbank: zijn er 4 mensen met affiniteit fotografie (en eigen camera) die standby willen zijn om ‘finishfoto’s’ te maken van bezoekers aan de beweegarena op Funpop.

Ieder ongeveer 3 tot 4 uur standby.

Foto’s via smartcard of anders afleveren bij PR, zodat de foto’s snel ‘live’ kunnen gaan via social media… dat is zo ongeveer het plan.