Begeleiden activiteiten rond de Funfactor 17 maart

De ‘Funfactor’ is een zangtalentenwedstrijd voor mensen uit de doelgroep.
Op Funpop-zondag treden de gekozen talenten uit de voorronde op, begeleid door de professionele live band FEZZ. Op die Funpop-zondag wordt de winnaar gekozen, die zich dat jaar Funfactor-kampioen mag noemen. De Funfactor-kandidaten laten zien en horen wat ze kunnen. Op het hoofdpodium tussen de grote artiesten van Funpop.

Op zaterdag 17 maart is de voorronde, zo’n 20 kandidaten komen dan bij ons op school (Gildeopleidingen Venray) en zingen hun lied. Een jury kiest 9 talenten die doorgaan naar de finale op zondag 27 mei.

Gezocht: enkele studenten die wat activiteiten rondom die voorronde willen begeleiden.
Activiteiten zoals een fotoshoot, catering, greenroom, ontvangst.
Tijd: tussen 09:00 en 13:00 uur.

Leave a Comment